Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det bli poesi (av det här)?

Kan det bli poesi av en text, där jag bara beskriver vad som händer? Eller anses den som för platt? När inga känslor, eller tankar är inkopplade...
Är detta vad en robot skulle ha skrivit?
Robotologi...




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 07:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är ...ursäkta språket....så jävla bra!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim