Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund


Morgonsvalor
kryssar emellan gavlarna

Kaffet mitt elixir
för dagen
en hylling till jorden
naturen

De himmelska fåglarnas
dans
sång

Obestridlig lycka
denna morgonstund

Den tar fart
dagen

Skramlar igång









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-20 08:06



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gillar början, hur de "kryssar emellan gavlarna" samt slutet som fortfarande bara är en början... lovande, när den tänkta trafiken el dyl "Skramlar igång". Hade gärna sett fler detaljbeskrivningar här.... även om den öppna atmosfären är själva kärnan.
2019-07-20

  Ezmeralda VIP
Hej!
Vilken underbar text.
Jag blev glad ock kände samma som du!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP