Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget!

 

 

alla måsten här i livet

som sakta kväver dig

släpp taget om dem

gör dig fri

 

kärlek som kväser dig

som binder din frihet

gör dig fri från den

släpp kärleken fri

 

friheten är din

att skapa o forma

det liv du vill ha

o möter du kärlek

ta vara på chansen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-20 10:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Dä ä bar å åk
2019-07-21

  danne //
fri och ta vara om den,
förstår precis hur du menar,
men så skickar jag in ett "men"
den blir liksom svår ju.. när jag läst den tre gånger okey fyra blev det.. så kan inte tanken släppa 'budskapet' det blir lite klyvt, delat så att säga ..
Man släpper kärleken fri, samtidigt ska man hålla den i liv. Fast det är lördag å Tor slåss mot jättarna så de dånar å skallen är tung, så Desert Rosé jag ska testa å se vart det leder till...
Det känns värt ett försök , att tillämpa
ha en fin lördag nu ;)
Daniel

2019-07-20

  Kungskobran VIP
Hej och hå
livet är ett enda sjå
måste jag de
måste jag vara me
snart säger jag nej
och skjuter mej
2019-07-20

    Ken Cassel
Det finns bara tre måsten.
Äta och skita och sova.
Resten är upp till en själv
:-))
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP