Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


LAGEN OM SMÄRTA

Jag vet inte vad jag vill vad jag kan eller vad jag önskar, mardrömmar sanna känslor nä det är dom inte. Viskar ord som stärker min trötta hjärna klappar mig själv på axeln säger att du är bra du är okej du klarar allt. Om jag tror på dom ? Nej inte ett dugg men på ett sätt hjälper dom till att få tankarna att sträva upp och inte ner viljan att våga pröva saker hur ont det än gör i alla leder. Jag blir arg slösar energi på saker som ger mer frågor än svar. Tidningar skriver att artros inte är farligt att man har ont ja och att man ska gå träna muskler så dom avlastar andra delar. Att man inte behöver ha ont mera =)

Jag vill veta om dessa människor som skriver så fint om hur man lindrar smärtor som om dom aldrig har funnits. Har dom skador själva som dom har gjort allt för att slippa och med alla dom rekommenderade piller sjukgymnastik och andra behandlingar inte har en tillstymmelse till SMÄRTA kvar. Fy fabian så bra, den terapin och hjälpen vill jag ha. Men först måste jag tala om vad jag har och inte har.

* Artros - Knän som ser ut som ballonger, stel med kronisk värk.
* Whiplash/med vriden nacke.
* Nervskador
* Misslyckad opererad hand
* Krossad stortå som läkt fel
* Huvudvärk/migrän
* Domningar

På grund av alla smärtor så får man det laddade ordet FIBRO - det är då kroppen får spunk över alla ställen som ger smärta så att det ska avlasta hammarslag på alla leder. Alltså man har ont över hela kroppen som ett sätt att fördela värken broderligt. Nej nej nej hammarslagen är kvar och nu med denna nya smärta över hela kroppen som en djävla hoppande syl.

Sen har vi allergi överkänslighet på läkemedel oj du blev visst lite prickig men så svullen du är kan du andas? Hahaha det är ett skämt alla med olika grader av skador eller problem kan inte bara göra si eller så för att precis som lagen säger att ditt problem bör klaras upp på den tid dom väljer. Dom lagarna bör ändras dom lagarna har kommit fram som om vi alla är skapta lika, tio personer har ont i knäna så då ska alla tio ha ungefär samma läkningstid med max 14 dagars skillnad.DET ÄR SKRATTRETANDE

Men vi andra som får gå en längre väg, några utan smärtlindrig stöd eller förståelse. Vart är våran lag? Vem hjälper oss? Vi som bara blir misstrodda för att vi inte är identiska som lagen och bokens underlag som utbildar alla kloka säger.

Min dröm är att få ha sjukgymnastik på hästrygg JA JAG VET jag kommer inte att kunna ta mig upp utan hjälp jag kommer inte att ta mig ner utan hjälp. Heller inte gå efter en sådan typ av träning då musklerna förmodligen går i kramp det gör dom ju redan bara jag går. Men jag får känna doften i mina näsborrar jag kan tala om för hästen hur ont jag har det. Den blåser värme i mitt öra då mulen puffar ut kärlek och förståelse. Kanske jag bara klarar av att sitta på en pall med en vän som inte dömer. ÄR JAG INTE VÄRD DET

Men se då måste jag flytta för här får man inte sjukgymnastik på hästrygg, även om det nu mera är med i friskvården. Men kanske det tillslut faller ner ett aha för dom som bedömer vem som ska få ha kvalitet i en annars så smärtsam vardag. Även om det inte har hunnit komma på ett lagligt skrivet dokument.
FÖR ÄR DET DOM ELLER MIG DET GÄLLER

Lynx63 ©
Övriga genrer av Lynx63 VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-20 16:13Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Önskar att jag kunde göra något för dig, men jag sitter ungefär i samma sits...och att veta att man inte är ensam hjälper inte så mycket...skönt att skriva av sig ibland i alla fall...stor kram från mig...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP