Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEVE GÄVLE!

Leve Gävle trots allt!

Med alla dess brister och fel

Perfekta städer finns ingenstans

Och ibland kan man få ett spel

Men leve Gävle trots allt!

Det är ju ändå vårt hem

ända tills vi lämnar jorden

för det himmelska Jerusalem

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-07-20 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP