Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar att släppa ut mina baby birds i världen innan de är redo


Inte till dig


metasagor var vårt hemliga språk,
en kodex för hur man älskar varandra
när man älskar varandra i hemlighet och
omlott


minnen bleknar
det är ingen hemlighet
du rinner ur mig
som tonat hår återfår sin ursprungliga färg
om man tvättar det tillräckligt många gånger

Jag tvättade bort dig med

connordylanjesperstevenoskarmitchjohn

väldigt effektivt försvann du från mig
färgat vatten i duschbrunnen

det var så effektivt att jag var tvungen att göra om det
gång på gång
ja,
jag kan ha blivit lite beroende
hög av ångorna från
desinfektionen
uppslukad av det vita pulvret
alla dessa antimedel
alla dessa metaforer?
som tvättar lakanen från
deras kroppsvätskor


Och nu tänker jag inte på dig längre,
jag skriver inte ens till dig längre
som du kan se
behöver jag inte
dig
för att skriva längre





Fri vers av mögel
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-20 16:28



Bookmark and Share


  danne //
Farligt med tvätt medel
må tänke på miljön dessa tider...

Annars en tuff statement som virvlar runt ditt väsen .
kör hårt !
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

mögel