Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften är fri ikväll

Doften av kåda

Vindarnas brus
från havet

Inga tankar om tid

Inte nu
Inte ens sedan

Luften är fri ikväll
Svalkar alldeles lagom

Och molnen skymmer solen
Bara lite mellan varven

Behövs inget mer
Hör ni det?

Om ni bara kunde vara tysta
en sekund
Skulle ni också höra vindens
brus från havet

Och tankarna som saktar in och
tappar tideräkningen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-20 16:54



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja! Fin dikt om att sakta ner, stanna upp och öppna sinnena mot naturen. Jag blir lugn av att läsa den!
2019-07-20

  Kungskobran VIP
Var i Savonlinna i Finland i förra veckan
där var allt tyst ingen skvalmusik någonstans, underbart
2019-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Problemet är att folk ska ha musik omkring sig hela tiden. Det får aldrig vara tyst. Själv blir jag extremt irriterad på sådant.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP