Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagstrevnad

Sitter i knäet
Mysigt omkramande kel
Med din nya man




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-07-20 17:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
När lördagen kommer vankas "lördagsgodis". ;)
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén