Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

Det bor allt mer i dig
en dag av natt
en sorg av kött och senor
och vittringen längs stigen
där går törsten för att dricka
där slocknar den i källans svarta vatten
med dess blick urtidslik och stilla
nuddar vi vid samma tanke
vi är också en art
utrotningsbar




Fri vers av Grävling
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-20 17:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sakta men säkert
vandrar vi på stigen
som alla vandrar på
Så småningom
är vi alla borta
vad bekymrar vi oss för
2019-07-20

    Lena Staaf VIP
Ja vi går mot utrotningen. Det måste sägas.
2019-07-20

  danne //
Dunklet det finns i (djuret) oss ..
Fast idag känner jag mig mer fri som en fågel allt känns lätt.. fast det har dundrat i dalen där man är, stora Tor som lever om bakom molnen.. lite tryck i skallen å varmt .. kanske känner man sig utvald om blixten hamnar rakt ner på lilla mig...

Kallkäla tänker jag på , när dina ord beskriver bäckens mörker å bäckahästen spelar en förförande ton...
gillar denna Grävling
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling