Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE HÄR BYGDERNA

Men du, de här bygderna

där vi växte upp

Här vill jag gå varsamt fram

men stolt som en tupp

Dessa bygder och skogarna

Dessa åar, vårt hav

Kära du, de här bygderna

Var blev vännerna av?

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-07-20 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP