Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lögnaktig dikt.


Stormen

Stormen blåser bort
alla mina skamliga begär, nu stillas
resignerat




Bunden vers (Haiku) av Lena Staaf VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-20 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en befrielse och en förbannelse
Samtidigt.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP