Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oövertänkt

Det är så lätt att handla oövertänkt

Att äta fel som kan drabba hälsan

Att göra oövertänkta köp som drabbar ekonomin

Att säga oövertänkta glåpord eller något nedsättande

till arbetskamrater eller klasskamrater

i obetänksamhet

Enligt sakkunskapen är detta mest vanligt bland män

Det är alltid bäst att tänka efter före

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 19:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra tankebanor
som kan hindra
Lidande för sig
själv och andra. ..
Men så himla
lätt att glömma
bort?



2019-07-20

    Lena Staaf VIP
Mycket lidande kunde besparats med den livsfilosofin!
Men tror nog det gäller kvinnor i (nästan) samma utsträckning.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP