Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOJKOTTA MAROCKO!


VÄSTSAHARA SKA BEFRIAS!

Västsahara ska segra

liksom Vietnam har segrat

Västsahara ska vägra

liksom Vietnam har vägrat

vägra att kompromissa

Man har en fana att hissa

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2019

https://www.youtube.com/watch?v=cpnpyGAS374

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-07-20 19:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Helt rätt!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP