Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor

Ibland lyssnar jag på låten
Från din begravning
Julio Iglesias sjunger ut orden
Me olvide de vivir
Jag glömde att leva

Du är död nu
Men du glömde inte att leva
Kanske var du ibland rädd
För vad livet skulle komma med
Men du glömde aldrig att leva

Du var så hårdhudad
Fast ändå så skör
Bestämd men också
Så otroligt rädd
Men du levde ändå

Jag kommer alltid beundra dig, mormor
För allt du orkat med
All skit du fått stå ut med
Men ändå hittat mening
Att leva




Övriga genrer av sehnsucht
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-20 19:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2019-08-24
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht