Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hellre frid än Freud


VERBALA FEKALIER

Eliten har samlats

Nu är det dags igen

för domar och för

expertutlåtanden

Eliten ska svamla

och ställa diagnos

Det är väl på Sigmund

som dessa herrar brås

 

LARZ GUSTAFSSON 20/7 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2019-07-20 20:07



Bookmark and Share


  Koloristen
@ Larz: men det där med "hellre frid..." ÄR lustigt...och sant.
2019-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser inget komiskt i det hela. Dessa människor är djupt tragiska och mentalt defekta.
2019-07-24

  Koloristen
LOL. Intressant.
2019-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Självutnämnda experter på Poeter.se har bevisat motsatsen.
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Alla experter är inte korkade och svamliga. En del är riktigt kloka och seriösa.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP