Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns varken där uppe eller här nere, jag har kollat.

Jag tror inte på dig
du svarar ju aldrig
när man ber dig om nåt
ska du i efterhand hyllas
om min önskan jag fått.

Jag trodde nog aldrig
förstod inte reglerna med dig
styr du allt eller inte?
vart går gränsen mellan oss?

Jag kan inte tro på dig
för jag tror inte
att du tror på mig.




Fri vers (Fri form) av Månfare VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2019-07-20 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP