Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dagvar

Boken läser om kvällen
Tvätten gungar vinden
Dörren öppnar jag
Ett ljud bil, ett skall hund och ett skymnande sken sol




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 21:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Behaglig ordförskjutning!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP