Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Silte, Gotland


Tiden

jag går här 

vägen fram mellan fält

passerar hästhagar precis som då

ingeting har förändrats, ingenting

 

en fantastisk känsla av lugn

när allt är som det var

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-20 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och bra
2019-08-06

  Whero
Skönt.
2019-07-22

  Silverstripe
När allt är i ett blivande tror jag inte att någonting nånsin kan vara som det var. Men önskan om det är fin!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP