Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå vidare

solsång avrundas

djupnar skymningskulörer

en eldfluga föds




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-20 23:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Här kan poeten lyckas, så somrigt som det kan tyckas, värmen stiger i regnets frånvaro, finns utrymme för lugnets samvaro, med kan läsaren väl ryckas...
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Så riktigt, riktigt fint!
Den vackra sommarkvällen kommer nära.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg