Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålder



en av mina vänner är 4 år
hon älskar att prova mina danskläder

en vän har fyllt 80 år
och två av mina vänner är 60 år

en väninna blev 49 år igår
då jag fyllde 69 år

alla gillar att bada
och att dela tankar med varandra


















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-21 01:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken härlig text. Jaa ålder har inget med vänskap att göra. Blir glad över dina ord.
2019-07-23

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om kärlek, värme och gemenskap oavsett ålder!
Grattis i efterskott!
2019-07-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Alla är människor, gamla som unga. Siffror säger ingenting. Så fint du sätter ord på värdefulla tankar.
2019-07-21

    ej medlem längre
Fin! Ja, inte bara fin, underbar!
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Vi har så mycket gemensamt oavsett ålder. Du hjälper oss med att påminna om det!
2019-07-21

  Rise Little One
Ålder är bara en siffra... man är fortfarande den man är på så sätt.
2019-07-21

  Respons VIP
Kontentan blir att relationen är viktigare än ålder vilket jag bara kan hålla med om.
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP