Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Påtvingad intimitet

Tårar rullar mot mina kinder,
min kärlek är blind,
dina skratt blir till förnedrande ekon i min själ,
den som är så långt från din själ som man kan komma.

Jag äger inte mig själv,
du har inte bara min blick, du har stulit hela mitt synfält,
du har inte äganderätt på mig,
men det trasiga i mig tvingas ge dig ansvar över mig.

Tunga tårar rinner längst mina kinder,
du har inte bara gjort mig synskadad,
jag är blind.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann