Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har någonting

Äger någonting
Själv har jag ingenting

Du är vacker
Jag är ful
Du är kul
Jag är tråkig
Du är snäll
Jag är dum
Du kan prata
Jag är stum
Du är pigg
Jag är trött

Men nu när vi äntligen har hittat varandra
så spelar de där grejorna mindre roll
För nu är du min drottning och jag är din kung
Så kom, min älskling
Kom så går vi ut en liten stund då kvällen ännu
är ung
Ja, så gör vi..

Du har någonting
Äger någonting...

Ken Cassel
21/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel