Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan sex föds inget liv

För livet är sex
För utan sexet så hade varken du eller jag existerat
Och då spelar det ingen roll om man så är ett
provrörsbarn
För utan sex ingen sperma att leka med
Sperma att insumera in i kvinnan
Förlåt mig
Förlåt mig att jag skriver om sex som spex
Men utan sex föds det inga barn
Förlåt mig
Men nu ljuger jag ju
Tänkte inte på alla människor som har kommit
hit med storken...

Ken Cassel
21/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel