Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttrycksrollatorn

Om man på ett bra sätt kan behandla och använda det svenska språket

så har man en bra rollator att rulla fram och stödja sig på




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 10:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Det ligger nog mycket i det:)
2019-07-21

    Sefarge VIP
De som är födda
Med silversked
I hand, glider
även framåt
På sin upp
-fostrade
Ordskatt
De fått
med i
Baga
-get?



2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP