Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner

 

 

livet börjar inte vid födelsen 

eller tillkomsten till ett liv

tvärtom börjar åldrandets process

nedräkningen till döden har börjat

varje framgång är ett steg närmare döden

livet har inget lyckligt slut

vi lever i sagor utan slut

för vem vill krossa drömmar?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 10:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livet duger - döden suger
2019-07-21

  danne //
krossa jo det finns de med höga ambitioner som tappat udden av vad man kallar ödmjukhet
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Livets utveckling och åldrandet går hand i hand. En av tillvarons mer svårbegripliga paradoxer.
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP