Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texter ur rödgula häftet. (Texterna skrevs av ett ungt lodjur). Bilden har jag tagit genom ett fönster. Som du kan se är det i en förort söder om Stockholm och solen den sken från en himmel så möjligt blå.


(nr 103 av 124) Undran II





Är det värt att arbeta
så för en enda skärv
nya möbler, nya saker

Jag strävar ihop nyförvärv
på mitt jobb i en speciell anda

vad jag hör kamrater säga
vad jag ser dem göra
jag får väl dessa intryck blanda

sitta här och hänga läpp
hänga läpp och längta
illa trängta




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP