Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad igen

Där blodlönnens akvamarinblå andetag vilseleder. Champagne tulpaner rostar frusna ögonblick av sorgens kärlek. Vinden smeker tystnadens guldschakaler men ändå inte. Livets skrubbsår albatrossen idisslar minnen av vår lycka med disktrasan du torkar bort resterna av de ögonblick vi osynliga för varandra i mörkrets scen. Vildvuxna äventyr i sagoslottet vi aldrig anade lodjurens frihetssökande i den pärlemor trappa som leder mot evighetens akvarium. Påminn mig om vitsippornas ökensand. Du tröstar ditt inre barn. Där frestande hallon på strå, den sommar som försvann mellan demoner och flamingos. Vi återförenas i glömskans vissnande midsommarkrans. Vill du frottera dig bland smekande smicker smått desperat, vila i min sanna aura. Tropisk passion vi älska i galaxens universum. Huttrande jag ryser i den mardröm som pelikanen gett mig. Berguven i silvergruva mina fotsteg leder mig hem. Jag känner mig älskad igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 11:53



Bookmark and Share


  danne //
Som att få botanisera bland fåglar å djur att ingå i deras trygga enkla värld
känna sig behövd..
blir lite rörd själv när bilden växer fram på näthinnan .
gillar
2019-07-21

  Erapoetina
Vackert!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP