Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft - Haiku

 

 

hon bär med sig en

doft av det sinnligas värld

inbjudande gest




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-21 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin!
2019-07-22

  Bodingen VIP
Jäpp, en Wunderbaum hängande i vardera armhålan gör nog succé
2019-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell ton i fin haiku.
2019-07-21

  Per Drysén
Lockande doft
2019-07-21

  danne //
ja somliga dofter växer sig liksom fast.
vägrar lämna det rum de landat i ..
särkilt en som aldrig kommer försvinna.
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP