Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



kroton


det står en ensam blomma i ett sovrumsfönster
bladen är flikiga i gröna och röda nyanser
ovanför i taket hänger en drömfångare
den är smyckad med vita fjädrar

i mitten av taket hänger en lila lampa av glas
pigtittaren är säkert antik
ljusstaken med rosa glas är vacker
tavlorna är äkta

det ligger en ensam kvinna på sängen
hennes hår är vitt och lockigt
utanför är himlen grå
på radion är det sport

det drar kallt

drömfångaren svänger hit och dit
radion tystnar
blomman vissnar
men kvinnan

hon ler




Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP