Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 dagar i Juli, Västernorrland

 

 

Ved

Rök


Kyrka

Död

Jord

Benknotor

Rossel

Det absurda

i det oändliga

Kyla

Myggor

Knott

Berg

Berg

och 

åter Berg

Skog

Rök

Sot

Lie

Vått gräs

Åska

Torrt gräs

Sol

Torr jord

och sand

Väg

aska och

damm

Timmer

Långtradare

Möss

Gamla människor

med långsamma steg

Långsamma rörelser

Darr

Sot

Ved

Rök

Vatten

Järn

Järnspis

Järnpannor

Döda flugor

Döda Myggor

Ensamhet

Vemod

Sjöar

Älvar

Kallt vatten

Bryggor

Bromsar 

och dy

Näckrosor

Fullmåne

Ängsull och sly

Ängsblommor

som blommar

fast de borde blommat ut

för längesen

Gamla timmerhus

Nya timmerhus

Bortglömda hus

Bortglömd mark

Bortglömt liv

Bortglömd död

 




Fri vers av PkA
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-21 15:12



Bookmark and Share


  danne //
ja vilken ramsa
sista två raderna är
så anfrätande hårda..
kanske väcker den en känsla att
existens är ett skämt..?
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA