Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grått, svart, dunkelt...


Pekoral

 


Du är frisk


Du förlamar mig


 


Du är fin


Du förfular mig


 


Du skiner


Du svärtar ner mig


 


Du är jag


Jag är aldrig du


 


 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 15:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Mannen med de vackra, svarta bilderna. Som ändå inte är ensam utan möter ett Du.
2019-07-21

    ej medlem längre
Men hjälp vad sorglig den var. Ut ur silvergruvan o ta dig en folkis, påg!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP