Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=6pfTXtyiZLs


Fåglarna håller fram sina gåvor

Fördämningarna mot det rusande havet
den spruckna jorden, vattenransoner
leran i de öppna karen
tårarnas långsamverkande gift
du har ett ansikte
två armar, två ben
vad har du att ha ont av
en mås slår med vingarna mot räcket
dess kropp skavd och täckt av damm
kvällssolen speglas i dess ena öga
en färg så mörk att den nästan försvinner
en tunn hinna av andningsbar luft




Fri vers av Grävling
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-21 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker.
2019-07-22

    ej medlem längre

2019-07-22

  Kungskobran VIP
Innehållsrik text med många associationer.

2019-07-22

  Nanna X
Fin låt och bild
2019-07-21

  danne //
Ja i tysthetens landskap kan det utbrista stora förändringar som vänder upp markytor ,innandömet hos oss kan skapa smärta utav det yttre som vänder upp lr ner på vårt inre landskap...
Det är en rå och vacker text beroende på vilket sinnes slag man är i...
vackert svartvita grävling...
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling