Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är himla gott att leva



Döden äter glupskt omkring
sig och den tar oss när den vill
Nyss hemkomna från sorglig
begravning så tänder vi en
brasa och älskar i vild glädje
Trots vår väns plötsliga död
så är det himla gott att leva
Jag kysser in koden som får
din själ att börja skimra och jag
smeker dig noga och strategiskt
medan du invaderar mig med
dina mest åtråväckande blickar
Jag accentuerar hur vacker du
är och hur mycket jag älskar dig
Jag älskar att se dig stormkåt
Hänryckt så exploderar du
Döden och kärleken i samma
andetag i en blixtrande stillhet






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP