Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En högljudd tyst minut

 


Du var näven i min livmoder


Du var kanylen som värmde min ven


Du var en högljudd tyst minut


Du var klorinet i mitt hjärta


 


Jag var kluddandet i marginalen




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 16:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du och dina starka dikter är inte i marginalen! Du berör både själ och hjärta.
2019-07-21

    Lena Staaf VIP
Ditt självhat känns tungt men eftersom det är en del av dina fantastiska dikter så kan du inte vara en marginalmänniska. Vi blir alla berörda!
2019-07-21

    ej medlem längre
Nej,Nej,Nej det var du ej
Måste faktiskt rätta dej
Du var aldrig i marginalen
Möjligen i sjukhussalen
Eller i analen
Hoppas aldrig i kanalen!
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP