Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan i gungan



Mitt huvud en utväxt mellan dina åsidosatta bröst jag
en lump för dig att hårt
nedsvälja

Du ett kaffekorn på min tillfälliga bana du
en väntan i ymnigt rinnande
famn

Jag en tand i käftars rymd en kopparglänsande
träl i uppflammande
stund

Min lem stöter gryn i din mortels framsvällda
veck.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson