Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nordicwords.home.blog/


Vänskap

Tjack och starköl
i en enrummare i Luthagen
Adidashoodie som en folkdräkt
från andra sidan stan
morakniv i byxlinningen
vänner över socialklassgränserna
bjuder på malda tabletter
medan vi samtalar om mellanstadiet
och vad vi ska bli när vi blivit rena.




Fri vers (Prosapoesi) av ScandinavianDrifter
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter