Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna perspektiv



Allt har en ände
sägs det

Allt har ett slut
"vet" vi ju

Inget att snacka om!

Okey...

Alla ska vi försvinna
till slut

Men...

Allt har ju likväl
en början

Hur hanterar vi det då?




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-07-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST