Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårvidd

De borttonande ljuden av röster
mellan takbjälkarnas skuggor
suddiga fotografier av platser som finns
men inte längre liknar sina avbilder
rälsens utsträckning i tiden
dess mynning där hästar ännu släpar syllar
över marker som bleknat i kanterna
buktande som fuktigt papper
fläckigt av ljus




Fri vers av Grävling
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-21 19:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin beskrivning av en förfluten tid som aldrig kommer tillbaka och suddas ut mer och mer
2019-07-22

  danne //
Kanske en beskrivning av mitt tillstånd hur allt det dunkla på en studsande myr hoppar omkring bland myrbär å hetsiga insekter ...

2019-07-22

    Lena Staaf VIP
Dina suggestiva bilder gör att forna tidsåldrar skymtar fram.
2019-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling