Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULI ÄR ETT GAMMALT BARN

Snart står höstträdens grenar i svart silhuett
mot den likbleka månsegelskutan.
De skall rassla i vinden som stela skelett,
då de knackar på barnkammarrutan.

Snart skall skuggorna ristas på rosenkind,
då de tecknar sitt fårande mönster.
Det skall susa en sorg, det skall viska en vind
snart en kväll vid ett barnkammarfönster.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP