Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå Segel

Så blå ett segel vinden tar


En betagen sol du vårtid gav


Nu doftar hav dit blommor når


En vimpel av ljuv stolt består




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 23:46



Bookmark and Share


  aol
Så fint grep din text mitt hjärtat,
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP