Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar

 

jag samlar regn i mina händer

samlar varje droppe för du ska få att dricka

då jag öppnar bröstet väller sorgen ut

allt det röda 

droppar på min vita fot

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-21 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP