Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världsligt!


En dag imploderade universum och försvann...

...men det var väl inte hela världen.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-21 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP