Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underlandet

jag brukade säga att jag såg ljuset i tunneln efter en lång dag
men nu känns det som om jag vill sjunka genom jorden till ett stort mörkt hål
det känns som att vara fångad och kvävd men det är värre än det
för det är solsken här
det är så fint men det går
inte
att
känna
värmen
så jag svettas tårar och jag fryser och blir kallare och kallare och kallare och som en isbit i mitt hjärta känner jag hur jag slutar kännas
lever jag verkligen?




Fri vers av elliot127
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-07-21 23:44



Bookmark and Share


  Eve Maria
?
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

elliot127