Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken verklighet

 


 


Skriva fråga


läsa droga.


Tanken flyr


inte flyger.


Verkligheten


finns inte


Ingenting finns


Allt är vackert


 


Till en början


Sedan jakten


På nästa


 


Verkligheten


finns inte


Vi flyr allt oftare


Allt fler


Ingen vill vara kvar


Alla vill ha


en annan värld


Men ingen


Vill göra något


För att förändra


 


Förutom att fly.




Övriga genrer av ingenmening
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-22 00:07



Bookmark and Share


  danne //
Ja det är flykten som verkar ...
Den är väl enklare att agera efter än
att reda ut vad själva problematiken är..
Lustigt blir det när man liksom väcks upp ur drömmen och känner att nu finns det ingen mer ork till att driva bort.. Själv försöker man sträva hålla det borta har flytt så många gånger på grund av besvikelser och manipulationer ... det ä vad dina ord väcker i mig!
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening