Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen bakom masken

Det finns en sanning som aldrig kommer att uttalas.

En hemlighet som bara jag känner till.
 
Mina läppar kommer aldrig forma orden så du hör sanningen som finns inom mig.
 
Din önskan att få hela mig kommer aldrig, för det onämnda gör mig inte hel för dig.
 
Förlåt



Fri vers av Angel of love
Läst 491 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-22 00:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det osagda klokast att lämna
varm kram

2020-12-06

  Lars Hedlin
Starka känslor
2019-08-06

  TT
Wow vad stark text med få ord! Briljant!!!
2019-07-30

  morgonstjärna VIP
det finns saker vi inte förmår tala om det är stor sorg att aldrig kunna stå naken..det blir ett mörker som till sist blir för tungt att bära..det ska ingen endaste be om förlåtelse för

det är omgivningen som ska be om förlåtelse för de inte lyssnat kram


2019-07-22

  Maria Sundelin VIP
Vi bär alla på saker vi inte kan förmå oss att berätta för någon annan
Kramar
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love