Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar kring brev och Youtubers.

Hur börjar man skriva? Jag skriver, som om det var ett brev jag skulle påbörja, men Åh nej....
Då börjar man åtminstone med ett Hej!
Och vet jag ens vem jag skriver till?

Det finns bloggare, you-tubers, och vanliga brevskrivare.
I vilka åldersgrupper finns respektive?
Är Dagny, 107 år bloggare, undantaget som bekräftar regeln?
Och vad betyder egentliga det gamla mossiga uttrycket?




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger
Publicerad 2019-07-22 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim