Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska kargt, men skriv en bok människa!

Jag brukade avsky ordet Människa !
Men just på grund av denna avsky, borde jag kanske skriva om ämnet.
Skriva en bok!?
Om ämnet!?

Hon måste ta sig i kragen och skriva en bok.
Skriv en bok människa.




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-07-22 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim