Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBUNDET

förbjud mig
jag kräver
fullständiga bevis

aldrig så kringskuren
av egoistiska drömmar
medialt bevakad slasktratt

ett decennium gav kvinnan en rätt
rent av på modet skapas
frihetens tänkta tankar
välja blev ett lättvindigt sätt

då återstår den svåra frågan, ur fas
blir mitt liv vad jag än väljer
ställ dig ur kön, du kan inte sälja ditt kön
höstbjudande massan oroligt gnäller

sentens
Korsfäst blev Kristus när Han vägrade svara.

© Bosse 22 juli 2019.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten