Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldringen

 

Ljuvliga dagar på residenset vid stranden

Åldring ligger i sin säng och minns i fabel

Saknar sina nära själar som har fått gå 

Simmar bredvid vännen som variabel 

Hon har pärlan kvar som någon skulle få 

Den skimrar när jag håller henne i handen




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-07-22 06:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din fina dikt...
2019-08-17

  Lars Hedlin
Berör vackert ...kram
2019-08-06

  Nils-Robert
Berörande vemodiga rader.
2019-07-23

  Alysse VIP
Så vackert och vemodigt skrivet
2019-07-22

  aol
Underbart skaldat vännen kände livets vingslag,
2019-07-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Berörande vackert diktat om en gammal människas minnen.
2019-07-22

  Rise Little One
Som en vacker anda i slutfasen...
2019-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP