Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger Dig

Jag ger dig det yttersta jag har av
min talekonst
som formats med stenar i min mun
må dess brinnande svada kyla
min skinnflådda själ
medan mitt jag
Växer
Stegras
Lever
om blott för en sekund
Medan livsuret rusar mot sitt slut

Och jag når dig i tanken med min framsträckta själ
Medan min rosslande andning
Överröstar i detta ögonblick
lärkans ryttlande sångflykt
Medan livsklockan
Slår sina sista slag för mig
I denna existensen
Nästa sommar återvänder ett något.


medan min mästare i detta ögonblick
sitter i djup meditation
efter att han framburit min själ varsamt
till regnvattnets flöden




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-22 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson